Amb 655€ no s’arriba a final de mes

Amb 655€ no s’arriba a final de mes

Amb 655€ no s’arriba a final de mes. Aquesta és la xifra del Salari Mínim Interprofessional (SMI) marcat a l’Estat espanyol i que l’associació Anem A Mil, que directe!cat ja us va explicar en exclusiva el seu naixement, vol canviar per apujar-lo. De fet, asseguren que per aquest SMI a Catalunya hi ha una de cada cinc persones que treballen però que estan en risc de pobresa.

anem a mil, toni alba
Fragment del vídeo que protagonitza Toni Albà / Anem a Mil

Amb menys de mil euros no es pot viure. Segons Anem a Mil “és inacceptable que en el segle XXI hi hagi encara tantes diferències salarials i que algunes feines es paguin amb sous de misèria que no permeten viure amb dignitat. Actualment una de cada cinc persones amb feina corre el risc de pobresa”.

Per tot això, Anem a Mil enceta una campanya ciutadana per aconseguir el màxim d’adhesions possibles, establir sinergies amb els agents socials i econòmics, i pressionar els governs per replantejar el SMI. L’associació acaba de publicar un vídeo de conscienciació amb l’actor Toni Albà.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico