Ecofira a Calaf el 10 d´abril 2016-fira de la sostenibilitat , medi ambient i productes ecológics

Ecofira a Calaf el 10 d´abril 2016-fira de la sostenibilitat , medi ambient i productes ecológics





anoia24m

Les esquerres guanyen pes a l’Anoia

Les municipals del 24 de maig van deixar canvis significatius a algunes de les poblacions més importants de l’Anoia. Esquerra, junt a llistes afins, ara és la força política que compta amb més alcaldies a la comarca. Piera, Calaf, Capellades, i Òdena van canviar de color polític i a Piera, Calaf, va agafar el relleu de l’alcaldia ERC, a Capellades ho feia la CUP al costat dels republicans i a Òdena el socialista Francisco Guisado. Als Hostalets, l’empat a 439 vots entre PSC i ERC va obligar la junta electoral central a decidir sobre la nul·litat o no d’una butlleta que finalment va caure del cantó socialista, que va aconseguir així 5 regidors, un més que ERC.





Mapas contemporáneos: Antiguo mapa de Calaf. Edicion militar. Tamaño grande. - Foto 1 - 25924045



historia y tecnologia / cerámicas calaf
1966: Fundación de la sociedad CERAMICAS CALAF S.A. con la construcción de una fábrica de TERRACOTTA (rasilla y tabiquería) con horno contínuo Hoffmann de fuel.
1979: Construcción de la nueva fábrica con 20.000m2 construidos para tabiquería y pavimento totalmente automatizada. Molienda VERDÉS y horno túnel BERALMAR de 144m de fuel con capacidad para 10.000m2/día.
 
 
Ballada de sardanes a la plaça Barcelona 92

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico