El jove emprenedor Harry Patterson d’11 anys que guanya 5.600 euros al mes

El jove emprenedor Harry Patterson d’11 anys que guanya 5.600 euros al mes

Redacció | 24/02/2016 a les 12:07h
Harry Patterson | SWNS.com/dailymail

Harry Patterson només té 11 anys. No obstant això, l’edat no li ha impedit desenvolupar el seu esperit empresarial i convertir-se en un dels nens emprenedors més ben pagats del món. Patterson guanya uns 5.600 euros al mes de mitjana, uns beneficis que surten de la seva última empresa, la cinquena que porta a terme durant els darrers cinc anys, a través de la qual ven productes de merchandising per a nens.
Quan només tenia cinc anys, el jove ja va començar a vendre les joguines que li regalaven per poder-se comprar les gominoles. Segons va publicar DailyMail, estava preocupat pel preu que tenien aquestes xuxeries, i volia col·laborar en la seva compra.

Amb només set anys, Patterson va començar a revendre els fems que produïen a petita escala els grangers de Milton Keynes amb uns guanys del 400%, i amb l’auge d’eBay, va decidir vendre productes online que havia comprat prèviament de segona mà.

La seva penúltima empresa va ser el 2013, quan va llançar al mercat la marca de gominoles “Not Before Tea”, amb un pla de negocis que, amb l’ajuda del seu pare, el publicista Julian Patterson, li va permetre guanyar uns 24.000 euros. Patterson va invertir aquests diners en la seva darrera empresa; l’editorial amb què ven productes per a nens, i que es diu igual que la seva marca de golosines. 

http://www.naciodigital.cat/canaldigital/noticia/19232/jove/emprenedor/11/anys/guanya/
5600/euros/al/mes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico