Neix “Som autònoms” per visualitzar un sector clau pel procés

Neix “Som autònoms” per visualitzar un sector clau pel procés

La situació dels autònoms a l’Estat espnayol és una de les més precàries de la UE


Dijous passat, a les Cotxeres de Sants, es va presentar la nova sectorial d’Autònoms de la Intersindical-CSC, Som Autònoms. Carles Sastre, Secretari general va definir la creació de la sectorial d’autònoms com una “aposta estratègica del sindicat en una conjuntura política de procés constituent de la república catalana independent“. El sindicat vols cobrir tots els flancs possibles en l’aspecte social i econòmic del procés democràtic català per “assegurar que el nou país estigui al servei de les classes populars”.
som autonoms,
Els ponents de la presentació de ‘Som Autònoms’
Tal com informa araomai.cat, el passat dijous es va presentar ‘Som Autònoms’ i a l’acte hi van intervenir l’actor Toni Alba, del periodista gràfic, Jordi Borràs, Carme Teixidó, coordinadora de la nova secció i presidenta d’Ara o Mai, entitat impulsora de la campanya de sobirania fiscal, i que treballa en el suport logístic i de difusió de la sectorial, i de Carles Sastre, Secretari general de la Intersindical- CSC, organització sindical que impulsa la sectorial d’autònoms.
 
Carles Sastre, el Secretari general de la Intersindical-CSC, va encoratjar els treballadors autònoms a organitzar-se, afiliar-se a la Intersindical-CSC i treballar conjuntament amb el conjunt de la classe treballadora -de la qual en són integrants- en la construcció d’una República Catalana de caràcter democràtic i social.
Carme Teixidó va explicar que des de Som Autònoms s’entrarà en el debat de la nova República catalana independent, perquè aquesta defensi un nou model pels treballadors autònoms i dignifiqui les seves condicions laborals i vitals”.
El periodista Jordi Borràs va narrar que les gestories de Perpinyà cada cop tenen més clients sud-catalans, no pas per motivacions “patriòtiques”, sinó perquè surt més barat ser autònom a l’estat francès. En aquest sentit va acabar demanant “que la futura República catalana no esdevingui una petita Espanya, i no copiar models inoperants i injustos com el dels autònoms”.
Toni Albà es va definir com autònom, empresari i d’esquerres i va explicar les penúries que viuen els autònoms a l’estat espanyol. “Precarietat, desempara… és el que tenim ara, però només cal observar com funcionen altres països, amb Alemanya o Islàndia per trobar exemples de com canviar” va sentenciar l’actor català.
http://www.directe.cat/noticia/481389/neix-som-autonoms-per-visualitzar-un-sector-clau-pel-proces

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico