Chan Hon Meng venedor ambulant de Singapur, guanya una estrella Michelin -pollastre amb arròs i noodles (fideus), amb salsa de soja
Chan Hon Meng venedor ambulant de Singapur, guanya una estrella Michelin -pollastre amb arròs i noodles (fideus), amb salsa de soja
La història del venedor ambulant que guanya una estrella Michelin
Marc BledaFoto: Youtube
Barcelona. Dijous, 11 d’agost de 2016
Ets dels que no s’ha plantejat mai menjar en un restaurant de la Guia Michelin per por dels preus de la carta? Doncs sàpigues que ja pots tastar el plat d’estrella d’un ‘restaurant’ que forma part de la Guia Michelin i que costa només 1,35 euros.
Això sí, queda una mica lluny… Concretament a Singapur, és a dir, a unes 13 hores d’avió de Catalunya. És allà on el venedor Chan Hon Meng ha aconseguit que la seva botiga ambulant, que obre cada dia en una cantonada dels típics mercats de menjar a l’aire lliure de Singapur, s’hagi emportat una estrella Michelin. En un reportatge de la Guia Michelin Singapur, el venedor ens explica la seva emocionant història, que va lligada a la del seu petit ‘restaurant’:
Hong Men, al principi, no es podia creure que el seu discret negoci, que duu per nom ‘Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodles’, fos un dels triats per formar part del prestigiós llistat de locals gastronòmics. Això és fruit d’anys i anys de feina, que han fet que cada dia hi hagi gent fent cua abans que ell aixequi la persiana de la seva botiga.
Abans d’acudir a la gala de la Guia Michelin a Singapur, va preguntar que per què li havien atorgat el premi al seu restaurant. La resposta? Que a Michelin els importa el menjar, no el lloc on es serveix.
Això sí, queda una mica lluny… Concretament a Singapur, és a dir, a unes 13 hores d’avió de Catalunya. És allà on el venedor Chan Hon Meng ha aconseguit que la seva botiga ambulant, que obre cada dia en una cantonada dels típics mercats de menjar a l’aire lliure de Singapur, s’hagi emportat una estrella Michelin. En un reportatge de la Guia Michelin Singapur, el venedor ens explica la seva emocionant història, que va lligada a la del seu petit ‘restaurant’:
Hong Men, al principi, no es podia creure que el seu discret negoci, que duu per nom ‘Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodles’, fos un dels triats per formar part del prestigiós llistat de locals gastronòmics. Això és fruit d’anys i anys de feina, que han fet que cada dia hi hagi gent fent cua abans que ell aixequi la persiana de la seva botiga.
Abans d’acudir a la gala de la Guia Michelin a Singapur, va preguntar que per què li havien atorgat el premi al seu restaurant. La resposta? Que a Michelin els importa el menjar, no el lloc on es serveix.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada