Passa al contingut principal

La empresa portuguesa Ibersol compra Pans & Company, Ribs, FrescCo i Santamaria al Grup Agrolimen-gb foods

La empresa portuguesa Ibersol compra Pans & Company, Ribs, FrescCo i Santamaria al Grup Agrolimen-gb foods



pans

L’empresa portuguesa Ibersol, que explota franquícies de menjar ràpid com Pizza Hut, Pizza Mòbil, KFC o Burger King, ha adquirit el grup de restauració Eat Out, que compta amb marques com ara la catalana Pans & Company, Ribs, FrescCo i Santamaria i que pertany al Grup Agrolimen, segons ha comunicat a la Comissió Nacional de Valors de Portugal.


En concret, la firma portuguesa ha adquirit el 100% del capital d’Eat Out, després que diversos fons d’inversió estiguessin interessats a fer-se amb la cadena de restauració espanyola. Eat Out compta amb 324 restaurants operatius, dels quals 116 estan operats pel grup i 208 són franquícies.
La cadena va tancar 2015 amb unes vendes de 214,7 milions d’euros i un Ebitda de 16,4 milions d’euros. Ibersol és coneguda al mercat espanyol perquè ja en el 2006 es va interessar per comprar Telepizza, a través de la seva filial Vidisco.
La companyia The Eat Out Group està formada per més de 4.500 persones. De fet, avui en dia opera a 8 països, amb 13 marques i uns 85 milions de consumidors a l’any.
http://www.elnacional.cat/ca/economia/burger-king-compra-pans_107069_102.html

  • Pans
  • Ribs
  • Pollo Campero
  • Franquicias Dehesa Santamaría - Tapas, Bar, Cafetería_1
  • Dehesa Santa Maria
  • Travel
  • Fresc Co


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión