Un gos salva la vida d’un bebè gràcies a la seva ràpida reacció

Un gos salva la vida d’un bebè gràcies a la seva ràpida reacció

La nena es va quedar sense respiració, i Duke va alertar al matrimoni irrompent a la seva habitació


Duke amb la petita Harper i la seva mare. | Youtube / Mr. Viral News.

Fa sis anys la família Brosseau va adoptar un gos a què van batejar com a Duke. El petit Duke, al que van rescatar d’una gossera municipal, ha estat sempre un fidel company i un més de la família. Tant és així que va salvar als Brousseau d’una tragèdia segura. Segons informa nolocreo.com, Harper, la filla petita de Jenna Brousseau, dormia a la seva habitació al costat de Duke quan l’animal va notar que quelcom no anava bé.

Aquesta sensació d’alarma va empènyer a Duke a irrompre a l’habitació del matrimoni, on va començar a saltar, bordar i donar tombs en cercle, un estrany comportament que va despertar al matrimoni. Duke va empènyer amb el seu cap als pares en direcció a l’habitació de la nena, que semblava sense respiració i amb un alarmant to blau. Harper s’havia donat el tomb aquella mateixa nit, sense força per incorporar-se i poder respirar bé. Immediatament la parella va trucar a urgències, i a continuació els serveis mèdics van poder intervenir a la petita salvant així la seva vida. Gràcies a la ràpida alarma de Duke la família va poder reaccionar a temps. En el passat Duke va ser rescatat de la gossera, i ara ell va ser el veritable salvador de la filla dels Brousseau.

http://catalunyadiari.mon.cat/noticia/3983/un-gos-salva-la-vida-dun-bebe-gracies-a-la-seva-rapida-reaccio

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico