Bèlgica aplica per primer cop l’eutanàsia a un menor terminal

Bèlgica aplica per primer cop l’eutanàsia a un menor terminal

Resultado de imagen de Bèlgica  l'eutanàsia

Es tracta de l’únic país del món on per llei es reconeix el dret a una mort digna als menors

Redacció | 17/09/2016 a les 12:28h

Bèlgica ha dut a terme per primer cop l’eutenàsia a un menor d’edat que patia una malaltia terminal. Es tracta de l’únic país del món que reconeix el dret dels menors d’edat en aquestes circumstàncies a rebre aquest tipus de tractament.

Així ho han anunciat les autoritats belgues, que no han filtrat cap dada ni en referència a la identitat del menor ni a l’hospital on estava ingressat. Així, és la primera vegada que aquest país reconeix a un menor d’edat el dret a una mort digna, un cop aprovada la reforma al respecte l’any 2014.
Resultado de imagen de Bèlgica  l'eutanàsia
Segons el president de la comissió belga, Wim Distelmans, era un cas excepcional donat que el menor patia un dolor constant i insuportable que no es podia calmar. Per fer-lo efectiu el menor havia de ser conscient del què implicava la seva decisió, els pares hi havien d’estar d’acord i hi havien d’haver informes favorables de metges i psicòlegs.
http://www.naciodigital.cat/noticia/116039

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico