La dictadura fascista de Turquia ataca la població civil kurda a Kobani, mata 2 civils i fereix altres 97 persones

La dictadura fascista de Turquia ataca la població civil kurda a Kobani, mata 2 civils i fereix altres 97 persones


Turquia ataca la població civil kurda a Kobani, mata 2 civils i fereix altres 97 persones

atac_turc_rojava
El 27 d’agost les forces armades turques van iniciar la seva incursió en el cantó de Kobani (Kurdistan de Síria). Des de llavors un mur humà havia evitat que les tropes turques, amb vehicles blindats, avancessin més en territori sirià. L’objectiu de les forces d’Erdogan està sent alçar una enorme barrera de ciment a la frontera artificial que divideix el Kurdistan del nord (o turc) del de l’Oest (o sirià).
Des del dia 24, amb la seva invasió de Jarablus, Erdogan ha perdut la por a fer incursions a Síria i violar la seva integritat territorial. El govern sirià calla en una actitud genuflexa i l’artilleria turca està atacant també la zona de Efrîn.
IMG_4218[1]Avui, les forces turques han fet un pas més i han atacat el campament de civils que evitava el seu avenç dins de territori sirià. Al principi s’han comptabilitzat 41 persones ferides i la mort d’un civil kurd, de 17 anys, Mahmud Abdo.
Els turcs han fet servir foc real contra la població civil a més de canons d’aigua i gas lacrimogen. Un segon recompte eleva a 97 els civils ferits, tots ells desarmats, i a 2 les persones assassinades.
Erdogan, amb la seva constant persecució violenta a la població kurda a Rojava està buscant una resposta que li justifiqui a endinsar-se en territori sirià davant l’absoluta negligència del govern sirià a la qual ja pot anar bé la repressió contra els kurds de Síria, així com el silenci culpable i còmplice dels EUA i Rússia, i certament el silenci inexcusable, de les Nacions Unides.
http://www.geopolitica.cat/turquia-ataca-poblacio-civil-kurda-kobani-mata-2-civils-fereix-altres-97-persones/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico