El discurs anticatalà colonialitza els socialistes amb Javier Fernández Fernández,El PSOE cau en mans de l’ultranacionalisme espanyol

El  colonialitza els socialistes amb Javier Fernández Fernández,El PSOE cau en mans de l’ultranacionalisme espanyol


 gonzalezdiaz14457316_1603376769704247_1124982123562307615_n
 El PSOE cau en mans de l’ultra socialista asturià y carrega impunement contra Catalunya amb un discurs ultranacionalista espanyol.
javier fernandez fernandez, gestoria, psoe
Javier Fernández Fernández, president del PSOE
la-autentica-nina-de-rajoy
14457447_10206973695484691_7607005486022661885_n

El discurs anticatalà colonialitza els socialistes a través del seu nou president, Javier Fernández Fernández

la-conspiracion-300x205
diaz-comiendo
El cop d’estat que ha viscut el PSOE va molt més enllà del gir del ‘no al sí a Rajoy’. La gestora que ara mateix dirigeix el PSOE i que presideix Javier Fernández, és profundament anticatalana. Així es pot veure en un seguit de vídeos que l’usuari de Twitter @KasperJuul_0 ha penjat del líder socialista asturià que carrega impunement contra Catalunya amb un discurs ultranacionalista espanyol.

14469709_10206973850128557_5137113063833400048_n
El dret a decidir és el dret a dividir
Segons el nou president del PSOE, el dret a decidir només serveix per dividir. Javier Fernández Fernández, va fer un discurs ultranacionalista espanyol carregat d’exabruptes contra Catalunya. “Hay naciones, dicen, en España. Yo no sé si las hay. Sí sé que una cultura, una lengua y una TV pueden convertir una multitud en nación”. En aquest sentit, Fernández usa la por per carregar contra el procés i es pregunta com es podran garantir les pensions, el fons interterritorial, la sanitat i l’educació si Catalunya i Euskadi s’autodeterminen.
 bbwongp
“No soy patriota, soy espanyol por los cuatro lados”
Una vegada més, ser català és ser nacionalista però ser espanyol no. Sembla ridícol però és un discurs que cala fort a Espanya. Tot i que la dreta ja ens hi tenia acostumats, ara ho escoltarem també de l’esquerra espanyola:”¿Y nosotros qué somos? Y tendremos que decir como Azaña: ‘Yo no soy patriota, yo sólo soy español por los cuatro costados'”. Així es referia als catalans Fernández presentant-se un garant “contra les pàtries les identitats prefabricades”. Ja que segons ell, a Catalunya hi ha un “ridícul entusiasme per a les fronteres”.
Mentides per justificar-se
Javer Fernández va mentir directament en aquest discurs, amb presència de Pedro Sánchez, quan va assegurar que a Catalunya, després que els comuns no guanyessin a “les autonòmiques” van pactar amb els “nacionalistes”. Un fet totalment fals i que genera confusió.
ctgcftewcaaa4g4

Avalancha de militantes socialistas se plantean pedir la baja en el partido


Tras la dimisión de Sánchez y la puesta en funcionamiento de la gestora, dirigida por Fernández, se han escuchado importantes planteamientos tanto en la militancia como en la dirección de los diferentes niveles del partido.
Ahora será gestora quien fije la hoja de ruta ante las cuatro semanas decisivas que hay por delante, en las que debe decidirse si hay repetición de las elecciones o gobierno del Partido Popular. Ciertamente, la decisión de abstenerse o no ante Rajoy corresponde al Comité Federal, y no a la gestora.
Sin embargo, el PSOE ha quedado completamente dividido entres quienes apuestan por dejar gobernar al partido más votado, en este caso el Partido Popular, y quienes prefieren ir a una tercera vuelta electoral.

La mayor parte de la militancia, por su parte, prefiere una alternativa a Rajoy o repetir las elecciones, sin embargo, la cúpula es partidaria de abstenerse y permitir un Gobierno del Partido Popular.
Esto hecho ha provocado que numerosos militantes del PSOE se planteen pedir la baja del partido porque “actualmente no los representa”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico