Un diari anglès alerta d’un nou tipus de “barbàrie” taurina a Espanya, ‘torejar’ un brau a bord de vehicles tot terreny amb pals, punxons fins la mort de l’animal.

Un diari anglès alerta d’un nou tipus de “barbàrie” taurina a Espanya, ‘torejar’ un brau a bord de vehicles tot terreny amb pals, punxons fins la mort de l’animal.


Un diari anglès alerta d’un nou tipus de “barbàrie” taurina a Espanya

Resultado de imagen de ‘Daily Mirror’ “barbàrie” taurina a Espanya

El ‘Daily Mirror’ assumeix la crueltat de les corrides de toros i es fa ressò d’un vídeo del PACMA on apareix gent maltractant braus amb pedres i banderes d’Espanya

El diari anglès ‘Daily Mirror’ alerta que a Espanya s’està posant de moda un tipus de pràctica relacionada amb els toros encara més “cruel” que les corrides habituals. El tabloide, que destaca el tema en la portada d’avui, explica que l’activitat consisteix a perseguir i ‘torejar’ un brau a bord de vehicles tot terreny amb pals, punxons o fins i tot pedres fins la mort de l’animal. La publicació assumeix que la tauromàquia és “bàrbara” i en el titular de la peça, titlla la nova pràctica de “nou gir malaltís en la crueltat animal espanyola”.
 
“I qutortura-ni-arte-ni-culturaan pensaves que no podia ser més bàrbar… Tauromàquia en 4×4″
De fet, a la portada del ‘Daily Mirror’ es veu un toro envoltat de tot terrenys amb el titular: “I quan pensaves que no podia ser més bàrbar… Tauromàquia en 4×4”. La peça incorpora unes imatges editades pel PACMA en la seva versió digital, on es veuen diverses persones maltractant l’animal amb pedres, llances i fins i tot banderes d’Espanya, i el text afirma: “Amb tota la pretensió  i el mestratge escènic abandonats, aquest xocant vídeo mostra una variació vil de les tradicionals corrides de toros”.
El revelador vídeo del PACMA
El vídeo també mostra un cotxe de la Guardia Civil, senyal de la
presència policial que, no obstant, no atura l’espectacle. L’article de ‘Daily Mirror’ incorpora la posició de la ‘Benemérita’, que no intervé en les accions perquè “són infringiments de la llei, no crims”, però anoten “qualsevol cosa que estigui malament”. Al film, el PACMA lamenta que cada any hi hagi més de 100 esdeveniments d’aquest tipus.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico