Xavier Vendrell ,La resistència física ciutadana per evitar el judici a Mas, Ortega i Rigau amb possibilitats per fer-hi front.

Xavier Vendrell ,La resistència física ciutadana per evitar el judici a Mas, Ortega i Rigau amb possibilitats per fer-hi front.


Resultado de imagen de Xavier Vendrell ,La resistència física ciutadana


Pren forma la proposta de resistència ciutadana al judici de Mas

Per la seva banda, lexconseller d’Esquerra Repúblicana, Xavier Vendrell, en declaracions al programa Catalunya Vespre de l’emisora pública catalana ha fet una crida a “l’impediment físic del judici a Mas, Ortega i Rigau” aclarint que fins i tot impedint “l’arribada dels jutges i dels acusats al Jutjat”.

Això s’ha de fer perquè aquesta vegada anem cap “al xoc definitiu i si perdem aquesta batalla serà un mal començament”. Ha continuat advertint que “qui es pensi que assolirem la independència només sortint una tarda al carrer està molt equivocat, la independència és quelcom molt més difícil que això”. 

Preguntat a Artur Mas sobre ambdues declaracions ha dit que “jo no puc demanar a la gent que es comporti d’una manera determinada, el que sí puc demanar és que en aquests moments hem de fer pinya”.

Pren forma la proposta de resistència ciutadana al judici de Mas

Un exconseller d’ERC insta a “impedir físicament” el judici a Mas


Xavier Vendrell fa una crida a impedir que els jutges i els imputats puguin “arribar al jutjat

Resultado de imagen de Xavier Vendrell ,La resistència física ciutadana

L’exconseller de Governació, Xavier Vendrell (ERC), en declaracions al Catalunya Vespre de Catalunya Ràdio, ha fet una crida a “impedir físicament” el judici a Mas, Ortega i Rigau i ha afirmat que “no poden arribar ni els jutges ni els imputats al jutjat”.

“Aquesta és la primera vegada que anem al xoc definitiu. Si aquesta primera partida no la guanyem comencem molt malament. Només es pot guanyar d’una manera. Hi ha dos milions de persones que vam sortir al carrer i vam dir ‘senyor Mas, posi les urnes’. Aquests dos milions de persones hem d’impedir que es jutgi el senyor Mas”, ha exposat.
“Estem en aquest xoc de trens i anem al final. Si ens creiem que anem al final, Catalunya no pot permetre que es jutgi un polític per haver fet el que li han manat els ciutadans. No ho podem permetre”, ha reivindicat, a més d’exigir que “físicament ho hem d’impedir. El dia que es fixi data de judici no poden arribar ni els jutges ni els imputats al jutjat”.
Vendrell considera que “aquesta és la primera batalla. I si no som capaços de guanyar aquesta batalla oblidem-nos de la independència. Qui es pensi que sortint una tarda a l’any a demanar la independència tindrà la independència, que s’oblidi. La independència és una cosa més complicada”.
L’exconseller ha apostat perquè la ciutadania estigui “permanentment al carrer”. “Aquí estem per impedir que vagin a la presó per fer coses que la majoria de ciutadans de Catalunya creiem que han de fer”. “Ada Colau, Oriol Junqueras i Carles Puigdemont s’han de posar al davant de dos milions de ciutadans i impedir que es jutgin a aquests polítics. Perquè si no els defensem ara, quan vinguin a buscar-nos a nosaltres no hi haurà ningú per defensar-nos”, ha sentenciat.
El propi Artur Mas, preguntat per aquestes declaracions, ha manifestat que “jo no puc cridar a la rebel·lió o a l’ocupació del carrer davant d’un judici”. “Però aquest judici ha de servir per eixamplar la banda sobiranista i que es faci pinya”, ha sentenciat.
http://politica.e-noticies.cat/un-exconseller-derc-insta-a-impedir-fisicament-el-judici-a-mas-105443.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico