Mala maror a Ciudadanos,Albert Rivera fa callar la seva ex cap de premsa a cop de talonari per evitar anar a judici

Mala maror a Ciudadanos,Albert Rivera fa callar la seva ex cap de premsa a cop de talonari per evitar anar a judici


Albert Rivera fa callar la seva ex cap de premsa a cop de talonari per evitar anar a judici

condecongente

Ciudadanos la indemnitza amb 153.000 euros que acusava el partit d’assetjament laboral

El partit d’Albert Rivera no guanya per disgustos, i no ens referim als resultats electorals sinó als constants conflictes que pateix el partit i que directe!cat ha anat publicant. Aquesta vegada Ciudadanos ha volgut evitar anar a judici i ha preferit pagar i silenciar el que podria haver estat tot un escàndol: la seva excap de premsa ha denunciat el partit per assetjament laboral, discriminació i humiliació professional i personal. El mateix Albert Rivera estava en la llista dels acusats.
imma lucas, alert rivera
Imma Lucas agenollada davant de Rivera
Contractada per Albert Rivera l’any 2009, Imma Lucas va ser una peça clau pel partit fins que, embarassada de bessons, el metge li va concedir la baixa el 16 juliol 2015 per patir una gestació en “situació de risc”. Quan va tornar a la feina després del permís maternal, el maig passat, ja no va recuperar el lloc que havia ocupat i va ser relegada a l’àrea de premsa del grup municipal a l’Ajuntament de Barcelona. Segons la demanda, se li van assignar “funcions irrellevants” i se la va “humiliar personalment i professional”.
La denúncia
Lucas va acusar els dirigents del partit d'”impossibilitar la seva capacitat de comunicació amb els superiors”, “ignorar-la i excloure-” i “realitzar actes de clara humiliació professional i personal, com ordenar-li viatjar a Madrid per recollir un document que es podria haver enviat per correu electrònic”. Així doncs, la denúncia recull un seguit de greuges com l’assetjament laboral, discriminació i humiliació professional i personal.
Els acusats
falangista
La denúncia es dirigia contra el partit i el grup
parlamentari, però també contra Albert Rivera, José Manuel Villegas, vicesecretari general, i Fernando de Páramo, secretari general. En concret, a Rivera el va acusar d’oferir millores salarials que després no va complir i de “fer-li el buit des del maig del 2016, impedint tota comunicació amb ell”.
El silenci a cop de talonari
Per evitar el judici i que els fets agafessin més ressò mediàtic, Ciudadanos, sota la fórmula d’admetre un acomiadament improcedent, ha abonat la indemnització, evitant així anar a judici. Així doncs, ha indemnitzat Imma Lucas amb 153.000 euros nets.
http://www.directe.cat/noticia/552201/albert-rivera-fa-callar-la-seva-ex-cap-de-premsa-a-cop-de-talonari-per-evitar-anar-a-judic
herrera-cdns

La mala maror a Ciudadanos porta el partit a un pas d’esclatar

La crispació interna esquitxa de ple Inés Arrimadas i Albert Rivera, amb els lideratges més qüestionats que mai

Inés Arrimadas ha hagut de respondre als rumors de falta de suport intern i fins i tot la mala maror que hi hauria entre ella i Albert Rivera en una entrevista a TV3 aquest matí. “Això depèn de quins mitjans llegeixi”, ha dit a la seva entrevistadora per intentar fugir de la pressió. També ha dit que no té “cap dubte del suport dels meus companys”. Amb tot, algunes informacions periodístiques apunten que membres de la pròpia executiva del partit han lamentat una suposada “deriva nacionalista” de la líder de la formació a Catalunya. La remor de fons s’ha intensificat amb les declaracions de la pròpia Arrimadas aquest cap de setmana i el moviment de Carolina Punset per treure la cadira a Albert Rivera.
 
 La cap de l’oposició al Parlament català va dir dissabte
que prendria part en un hipotètic referèndum legal d’independència per defensa el ‘no’, un comentari que ja ha aprofitat el PP: “Albiol no sap què fer per cridar l’atenció”, ha dit Arrimadas. Amb tot, és conscient de la relliscada, ja que avui ha evitat repetir el comentari i s’ha limitat a dir: “Espero que no es faci un referèndum per trossejar  Espanya”.
rivera-pp
Rivera podria deixar de ser president del partit
La polèmica interna ve acompanyada d’un acte encapçalat per l’eurodiputada de Ciudadanos Carolina Punset dijous passat on, amb l’assistència d’Albert Boadella, Albert Boadella, Rodríguez Ibarra o Vidal-Quadras, va criticar la “falta de democràcia real” de Rivera. La dirigent díscola va deixar la porta ben oberta per diputar el lideratge a l’actual president del partit en la propera Assemblea General el febrer vinent i va qüestionar que Rivera plantegés un apropament entre el govern d’Espanya i la Generalitat.
http://www.directe.cat/noticia/551511/la-mala-maror-a-ciudadanos-porta-el-partit-a-un-pas-desclatar

El corrent crític de C’s denuncia por, manca de transparència i democràcia interna per a l’Assemblea de gener

TranC’sparencia reclama un procés net i sense ombres on s’apliquin els mateixos criteris que s’exigeixen a les institucions

A poc a poc les denúncies de manca de democràcia interna, transparència i por van agafant força dins de Ciutadans. En una roda de premsa celebrada ahir a Madrid, el sector crític del partit conegut com a TranC’sparencia va denunciar la manca de garanties per regenerar el partit i alerta que el partit ha d’aplicar en el funcionament intern el mateix que reclama a les institucions.
L’objectiu de TranC’sparencia és fer possible una Assemblea General “participativa, democràtica i transparent”, un objectiu que es concreta en un manifest que ja compta amb més de 400 signatures, que poden arribar a les 1.200, i que denuncia “una ombra de por estructural”. Segons els ponents, “hi ha companys que tenen por i que per manifestar la seva opinió se’ls hi ha obert un expedient d’expulsió”. De fet, membres del corrent crític explicaven que abans de la presentació alguns dels alts càrrecs es reien en públic de les expulsions que havia fet el partit.
Manca de transparència
Una de les denúncies on van posar més èmfasi fou en el sistema de votació per escollir els càrrecs, en lloc de fer-ho en urnes serà per vot telemàtic, un sistema que “ara mateix no garanteix un cens que es pugui auditar i fiable. No es pot comprovar la identitat del votant ni es pot garantir un recompte fiable”.
1_yblgwmpchr8zb9ycpmefbg
Elena Jiménez, de TranC’sparencia, explica que, malgrat que el corrent ha enviat a la direcció un total de ser comunicats entre el mes de maig i novembre, en cap cas han tingut resposta de cap alt càrrec del partit. El text enviat exposava algunes de les reivindicacions pel que fa a transparència i funcionament intern, qüestions que semblen molestar a Albert Rivera i companyia.
cp8o36pwwaaeoh7
http://www.directe.cat/noticia/551901/el-corrent-critic-de-c-s-denuncia-por-manca-de-transparencia-i-democracia-interna-per-a-l-

pres_dios_los_cria1

 
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico