FESTA MAJOR D’HIVERN DE CALAF (Santa Calamanda)-L’ESPLAI DE LA GENT GRAN PRESENTA ESCALA EN HI-FI, 4 de Febrer 2017

FESTA MAJOR D’HIVERN DE CALAF (Santa Calamanda)-L’ESPLAI DE LA GENT GRAN PRESENTA ESCALA EN HI-FI, 4 de Febrer 2017



FESTA MAJOR D’HIVERN DE CALAF (santa Calamanda)


A LA SALA D’ACTES MUNICIPAL i A LES 18 hores


L’ESPLAI DE LA GENT GRAN PRESENTA ESCALA EN HI-FI.  4 de Febrer 2017

foto de Sebastia Bacardit Moncunill.
foto de Jordi Badia.

La nova associació Calamanda es presentarà en societat en el marc dels actes de la Festa Major d’Hivern

Dimecres 01/02/2017
L’entitat ja va celebrar una reunió informativa
Caramelles de la Festa Major 2016
Caramelles de la Festa Major 2016
La nova associació cultural i educativa Calamanda celebrarà aquest pròxim dissabte un acte de presentació que consistirà en vàries activitats relacionades amb l’eix d’acció de l’entitat, la cultura popular catalana a través de la dansa i el cant. L’acte, que s’emmarca dins les festes de Santa Calamanda, tindrà lloc a la plaça dels Arbres i començarà a les 11.30 hores amb una actuació dels Bastoners de Copons. Seguidament, a les 12.00 hores, es farà una cercavila amb la Colla de Geganters i Grallers de Calaf que passarà pel passeig de Santa Calamanda, el carrer Teixidor i el carrer de Sant Jaume fins a arribar altre cop a la plaça dels Arbres. Un cop acabada, es farà una ballada de sardanes i es culminarà l’acte amb un pica-pica.
L’associació Calamanda és la iniciativa d’un grup de pares i mares que volen esdevenir un punt de trobada, tant per a joves com per a adults, a través del cant, dansa i ball de la cultura popular catalana. Així, l’objectiu és organitzar, gestionar i dinamitzar activitats culturals que difonguin i mantinguin la cultura popular i les tradicions catalanes. En concret, les activitats que volen dur a terme aquest 2017 són la creació d’un grup de bastoners i panderetes, la creació d’un grup d’adults de ballets i la creació d’un grup de panderetes. Actualment ja són els coordinadors de les caramelles i dels ballets.
http://www.calaf.cat/url/8707#.WJHMnNnS4pY.facebook
Si esteu interessats i/o voleu fer-vos socis podeu enviar un correu a: associaciocalamanda@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión