Palau Sant Jordi de Barcelona l’11 de febrer cinquantena artistes en un concert a favor dels refugiats serà el preludi de “Casa nostra, casa vostra”,

Palau Sant Jordi de Barcelona l’11 de febrer cinquantena artistes en un concert a favor dels refugiats serà el preludi de “Casa nostra, casa vostra”,


Lluís Llach i Manolo García, junts en un concert a favor dels refugiats

Una cinquantena d’artistes pujaran a l’escenari del Palau Sant Jordi de Barcelona l’11 de febrer

Manolo García en concert. CLAUDIO ÁLVAREZ

Lluís Llach, Manolo García, Macaco i la Fura dels Baus són els primers artistes confirmats del concert solidari a favor dels refugiats que se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el pròxim 11 de febrer. El concert serà el preludi de la manifestació que “Casa nostra, casa vostra”, una campanya unitària de mobilització ciutadana per impulsar l’acollida de refugiats a Catalunya, ha convocat pel 18 de febrer a Barcelona

Està previst que una cinquantena d’artistes pugin a l’escenari del Palau Sant Jordi i que tots els beneficis que s’obtinguin per la venda d’entrades es destinin a organitzacions que treballen en migració i refugi, ha informat avui la campanya de mobilització que va engegar el passat 29 de novembre. La llista de la resta d’artistes que hi participaran es farà públic el pròxim 11 de gener.
Han donat suport a la iniciativa personalitats com l’expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, l’entrenador de futbol Pep Guardiola, l’exjugador del FC Barcelona Carles Puyol, la directora de cinema Isabel Coixet, l’esportista Kilian Jornet, el doctor Bonaventura Clotet i els seus fills, els actors Marc i Aina Clotet, i els directors teatrals Toni Casares, Lluís Pasqual, Joan Lluís Bozzo i Xavier Albertí, entre d’altres. L’organització espera que la manifestació convocada pel 18 de febrer sigui la més massiva d’Europa en favor de l’acollida dels refugiats.
Entitats com SOS Racisme Catalunya, Amnistia Internacional o  universitats catalanes van redactar un manifest per mostrar el rebuig a “les polítiques de tancament de fronteres de la UE i l’estat espanyol”. De moment, ja han recollit més de 30.000 firmes. Les entrades són a la venda a www.casanostracasavostra.cat
http://cat.elpais.com/cat/2017/01/03/actualidad/1483461970_037491.html

Lluís Llach i Sílvia Bel, Manolo García, Macaco, Sílvia Pérez Cruz i la Fura dels Baus, primers confirmats del Gran Concert per a les Persones Refugiades


Una cinquantena d’artistes pujaran a l’escenari del Palau Sant Jordi el dissabte 11 de febrer

Tots els beneficis es destinaran a organitzacions que treballen en migració i refugi



Casa nostra, casa vostra anuncia les primeres confirmacions per al Gran Concert per a les Persones Refugiades, que es farà al Palau Sant Jordi de Barcelona el dissabte 11 de febrerLes entrades ja són a la venda aquí.
  • Un duet inesperat i, alhora, brillant. Lluís Llach torna a tocar en directe, i aquest cop ho farà acompanyat de l’actriu Sílvia Bel.
  • Nou mesos després d’haver reunit 15.000 persones al parc del Fòrum de Barcelona, Manolo García torna als escenaris per al concert de Casa nostra, casa vostra.
  • Un dels artistes catalans més internacionals, Macaco, autor de superèxits com MovingTengo o Seguiremos, tampoc no faltarà a la cita.
  • La veu més inspirada de la música catalana actual, Sílvia Pérez Cruz, serà una de les estrelles que brillaran la nit de l’11 de febrer.
  • Un enorme muntatge de La Fura dels Baus, creadora de grans espectacles nacionals i internacionals, serà el fil conductor del concert.
A més d’aquests confirmats, hi haurà 50 artistes que pujaran a l’escenari del Palau Sant Jordi.
El Gran Concert per a les Persones Refugiades és una de les dues grans cites de Casa nostra, casa vostra, la campanya unitària de Catalunya per l’acollida. L’altra serà la manifestació del dissabte 18 de febrer.
Tots els beneficis que generi el concert es destinaran a un projecte d’ajudes econòmiques a les organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d’origen o de trànsit.
El cartell complet es donarà a conèixer en roda de premsa el pròxim 11 de gener.
El concert compta amb la producció de Primavera Sound, amb la participació de Canet Rock i Clippers.
https://www.casanostracasavostra.cat/en/node/246
Resultado de imagen de Lluís Llach i Manolo García,Palau Sant Jordi de Barcelona l'11 de febrer

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico