Passa al contingut principal

TVE “s’oblida” de les manifestacions de pensionistes i en el seu lloc emet el programa “Maestros de la costura





TVE “s’oblida” de les manifestacions de pensionistes i en el seu lloc emet el programa “Maestros de la costura”


Milers de persones s’han concentrat en el matí d’aquest dissabte 17 de març en un centenar de protestes distribuïdes per tot Espanya per exigir una revaloració de les seves pensions d’acord amb l’evolució a l’evolució de l’Índex de Preus del Consum (IPC). És la notícia de la jornada al nostre país, però no està a La 1.
La Corporació no ha tingut a bé cobrir en directe aquesta mobilització massiva en defensa de les pensions dignes, deixant el seu tractament als butlletins del Canal 24 Hores.
Reposició de “Maestros de la costura” a La 1 a la mateixa hora
Mentre tot això passava, a La 1 no es feia cap cobertura o avanç informatiu algun. Al contrari, la cadena pública oferia la reposició de la gala setmanal de Mestres de la costura. A continuació, no ha faltat tampoc a la seva cita “Audiència oberta”, sobre l’agenda i compromisos institucionals i socials de la Casa del Rei.
No sense ironia, en paral·lel a l’especial de La Sexta, La 2 oferia el programa “Para Todos”, dedicat, com resa la seva sinopsi, “reflexionar sobre els aspectes de la vida que més afecten els ciutadans”. La problemàtica de les pensions no estava entre els seus temes.
La notícia de magnitud del dia quedava relegada així al Canal 24 Hores. Notícies 24 Hores, conduït per Marta Solano i Mercedes Martel en cap de setmana, sí que va obrir el seu butlletí informatiu amb la notícia, i connectant en directe amb diferents moments de l’acte, com la lectura del manifest.
Foto(Javier Lizon / EFE)

http://www.cataladigital.cat/2018/03/17/tv1-soblida-de-les-manifestacions-de-pensionistes-i-en-el-seu-lloc-emet-el-programa-maestros-de-la-costura/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico