Passa al contingut principal

El jutge instructor de la localitat Ragusa (Itàlia)ordena l’alliberament del vaixell de Proactiva Open Arms,una patrullera de guardacostes libis va amenaçar de mort els voluntaris de l’Open Arms

El jutge instructor de la localitat Ragusa (Itàlia), Giovanni Giampiccolo, ha ordenat d’alliberar el vaixell de l’ONG Proactiva Open Arms, que romania immobilitzat al port sicilià de Pozzallo. El jutge investiga l’ONG per suposadament haver afavorit la immigració clandestina.
Itàlia va confiscar de manera preventiva el vaixell el 19 de març. Des de llavors, el vehicle estava immobilitzat al port de Pozzallo, on va atracar després d’esperar-se quaranta-vuit hores fins que el govern italià li va assignar un port segur.
El vaixell portava dos-cents setze immigrants que havien rescatat en aigües internacionals davant les costes de Líbia. Enmig del rescat, una patrullera de guardacostes libis va amenaçar de mort els voluntaris de l’Open Arms si no els lliuraven les dones i els infants que havien estat rescatats d’una barcassa inflable amb cent una persones a bord. La fiscalia de Catània acusa els responsables del vaixell de no haver lliurat les persones als guardacostes libis.
[VilaWeb
https://www.vilaweb.cat/noticies/el-jutge-ordena-lalliberament-del-vaixell-de-proactiva-open-arms/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fábrica de Fideos COGORNO S.A-PERU

LA LEYENDA DE LAS TRES MARÍAS, Alnitak, Alnilam y Mintaka,constelación de Orión

Una planta versátil: ¿Cuáles eran las numerosas aplicaciones del Cannabis en el antiguo Egipto?- La empresa Soria Natural ya esta comercializando las gotas de CBD con THC DEL CANNABIS en Méjico